Podloga za miš Marvo G15 šarena (350x255x4 mm)


Cena 980,00 Omiljeni Korpa

Specifikacije proizvoda

Debljina podloge 4mm
Prosivene ivice Da
Neklizajuca podloga Da
Povrsina podloge Tkanina
Dimenzije 350 x 255mm

Opis proizvoda

Podloga za miš MARVO G15 je kvalitetna i funkcionalna podloga koja će poboljšati vaše iskustvo korišćenja miša. Ova podloga je dizajnirana sa visokom preciznošću kako bi omogućila glatko kretanje miša i precizno praćenje pokreta.
Podloga za miš MARVO G15 je izrađena od visokokvalitetnog materijala koji omogućava dugotrajnu upotrebu bez habanja ili kidanja. Površina podloge je glatka i udobna za rad, što omogućava lakše klizanje miša bez nepotrebnog otpora. Ova podloga takođe ima i neklizajuću gumiranu podlogu na donjoj strani, koja obezbeđuje stabilnost i sprečava klizanje podloge tokom korišćenja.
Podloga za miš MARVO G15 ima i praktične dimenzije koje je čine idealnom za upotrebu kako kod kuće, tako i u kancelariji. Možete je lako postaviti na radnu površinu i prilagoditi je vašim potrebama.
Uz sve ove karakteristike, podloga za miš ima i atraktivan dizajn sa modernim detaljima i logo-om MARVO brenda. Ova podloga će se sjajno uklopiti u vašu radnu ili gejmersku postavku i pružiti vam udobnost i kontrolu koju zaslužujete prilikom korišćenja miša.
Bilo da koristite miš za svakodnevne poslove ili za intenzivne gejmerske sesije, podloga za miš će vam pružiti pouzdanu podršku i poboljšati vašu produktivnost i performanse.